Koton Vücut Losyonu 200ml Vanilya Body Lotion

72,88 TL
Marka
Stok Kodu
8681011460544
Garanti Süresi
24 Ay
*13,73 TL den başlayan taksitlerle!!

Koton Vücut Losyonu 200ml Vanilya Body Lotion

 

Koton Vücut Losyonu 200ml Vanilya Body Lotion

 
KOTON
 
Body Losyon 200ml Vanilya

Vanilya, Jasmine, Berry, Pink Crystal çeşitlerinden oluşan Koton Vücut losyonu, cilde ihtiyacı olan nemi kazandırıyor. İpeksi ve bakımlı bir görünüm sağlıyor. Tatlı baharat, çiçek ve kırmızı meyvelerden oluşan kokuları ve yoğun nem verme özelliğiyle cildi her hava koşuluna karşı koruyor, genç, dinamik ve taze hissettiriyor. 
 
%100 Orjinal Üründür.
Hijyenik nedenlerden dolayı orijinal paketi açılmış ve kullanılmış kozmetik ürünlerinde iade&değişim işlemi yapılamamaktadır. 


 

 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Koton Vücut Losyonu 200ml Vanilya Body Lotion Kozmetik, Parfüm, Makyaj,Saç Cilt Bakımı Ürünleri Bilgi ve Satış Sitesi.Kozmetik ve parfümeri hakkında herşey,Tabac,Taft,Tariş,Tarko,Tattoo,Thierry Mugler,Thrive,Tiaras,Verdure,Versace,Vi- Vet,Vichy,Slazenger,Smiley,Snob,Solingen,Solissima,Rochas,Rodeo,Rosense ... DIOR,parfüm,parfüm fiyat,parfüm fiyatı,parfüm reklam,parfüm içeriği,parfüm reklamı,parfüm bayan,parfüm yorum,parfüm en ucuz,bayan parfüm,kadın parfümü,parfüm erkek,parfüm, 8681011460544
Koton Vücut Losyonu 200ml Vanilya Body Lotion

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.