Carmina Exclusive Kaş Kalemi 01 Açık Kahve

246,23 TL
Kategori
Marka
Stok Kodu
8690973374271
Garanti Süresi
24 Ay
*46,37 TL den başlayan taksitlerle!!

Carmina Exclusive Kaş Kalemi 01 Açık Kahve

 

Carmina Exclusive Kaş Kalemi 01 Açık Kahve

Carmina

Kaş Kalemi
 
Mükemmel bir kapatıcılığa sahiptir, atlamadan homojen boyama sağlar.Uzun süre kalıcıdır.Suya dayanıklıdır. Akma yapmaz.Doğal antioksidanlar, vitamin E ve jojoba yağı içerir.Zengin formülü sayesinde göz kenarlarını korur.Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.Hayvansal bileşenler içermez.
 
Ürün Açıklaması

Yüzümüzde çerçeve görevi gören kaşlarımız, tek bir hamle ile ifademizi derinlemesine değiştirir. Seyrek ya da şekilsiz bir kaş yapınız varsa pratik ve kullanışlı kaş kalemleri ile görüntünüzü değiştirmeye hazır olun.

 


 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Carmina Exclusive Kaş Kalemi 01 Açık Kahve Kozmetik, Parfüm, Makyaj,Saç Cilt Bakımı Ürünleri Bilgi ve Satış Sitesi.Kozmetik ve parfümeri hakkında herşey,Tabac,Taft,Tariş,Tarko,Tattoo,Thierry Mugler,Thrive,Tiaras,Verdure,Versace,Vi- Vet,Vichy,Slazenger,Smiley,Snob,Solingen,Solissima,Rochas,Rodeo,Rosense ... DIOR,parfüm,parfüm fiyat,parfüm fiyatı,parfüm reklam,parfüm içeriği,parfüm reklamı,parfüm bayan,parfüm yorum,parfüm en ucuz,bayan parfüm,kadın parfümü,parfüm erkek,parfüm, 8690973374271
Carmina Exclusive Kaş Kalemi 01 Açık Kahve

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.